به گزارش مرکز خبر حوزه، معاون امور بين الملل حوزههای علميه، در این نشست هدف از تشكيل اين معاونت را ايجاد رويكرد و نگاهي بين المللي در قالبهاي گوناگون در حوزه بيان كرده و گفت: از سالهاي قبل خلاء چنين معاونتي احساس ميشد كه از سال گذشته با تلاش مديريت حوزههاي علميه اين معاونت راهاندازي شد.
حجتالسلام والمسلمین زمانی ادامه داد: براي رسيدن به هدف خود در اولين قدم ادارهاي را براي شناسايي و برنامهريزي همكاريهاي دوجانبه با مراكز و سازمانهايي كه در اين عرصه فعاليت دارند راهاندازي كردهايم.
معاون بینالملل حوزههای علمیه با اشاره به عرصههای پیشرو، گفت: در عرصه نخست، بايد بتوانيم حوزويان را به گونهاي تربيت كنيم كه بتوانند با شناخت كامل در عرصه بين الملل حضور پيدا كنند و الزامات اين حضور را بدانند در عرصه دوم نيز با شناخت دقيق از حوزه رسانه، بتوانيم از دين، دفاع رسانهاي داشته باشيم. شناسايي شبهات و پاسخ گويي به آنها يكي از مهمترين اقدامات است.
در ابتداي اين نشست، اهداف و چگونگي راهاندازي راديو معارف توسط حجت الاسلام لطفينياسر مدير راديو مطرح و گزارشي از روند رو به رشد 13 ساله اين راديو ديني ارائه گرديد.
لطفينياسر تأسيس معاونت بینالملل حوزههای علمیه را قدمي بسيار ارزشمند توصيف كرد و گفت: اميدواريم با تأسيس این معاونت بتوانيم با طرحريزي سند چشماندازي دراز مدت به جايگاه والاي خود در عرصه بين الملل دست پيدا كنيم.
بر اساس گزارش روابط عمومی رادیو معارف، وی در پايان جلسه گروه خبر و برنامههاي سياسي این رادیو را مأمور كرد تا كليه اخبار و فعاليتهاي آن معاونت را تحت پوشش خبري قرار دهد.